Beggo babzsákok

Hallottatok már a Beggo babzsákokról? :) Valahogy korábban a "babzsák" szóról óriási, rikító színű fotelszerű valamik juto...


Hallottatok már a Beggo babzsákokról? :) Valahogy korábban a "babzsák" szóról óriási, rikító színű fotelszerű valamik jutottak eszembe (félreértés ne essék, ezek is szuperek), viszont nem gondoltam volna, hogy egy babzsák lehet finom, elegáns, nőies is. A Beggónál nem félnek kísérletezni a merész formákkal, színekkel és különleges anyagokkal - erre jó példa a Pumpkin modelljük, vagy ez az exkluzív szett, amit most mutathatok meg nektek. Olyan szerencsés helyzetben vagyok ugyanis, hogy ismerem a kis csapatot, akinek köszönhetjük ezeket a szépségeket. Amikor megkértek, hogy készítsek néhány fotót a termékekről, nagyon megörültem. Egyszerűen imádtam fotózni a babzsákokat, a rózsaszín szettről készült pasztell árnyalatú kompozíciók a kedvenceim!


Ha nektek is megtetszettek a Beggo babzsákok (és esetleg meglepnétek valakit karácsonyra eggyel), látogassatok el a Facebook oldalukra! :)Olvastad már?

1 hozzászólás

Flickr Images