Tiszatelek - hétvége a Kancsal Harcsában

Éreztétek már úgy, hogy jó lenne elmenekülni a mindennapok elől, bekuckózni egy puha fotelben egy jó meleg takaróval, egy bögre forró ...


Éreztétek már úgy, hogy jó lenne elmenekülni a mindennapok elől, bekuckózni egy puha fotelben egy jó meleg takaróval, egy bögre forró teával, és csak bámulni kifelé az ablakon? Vagy éppen a gyümölcsfák alatt heverészni, és hallgatni a madarak csicsergését? Reggelizni egy kiadósat a friss, vidéki levegőn?

Tiszateleken, a Kancsal Harcsa panzióban mindez lehetséges. Soha nem voltam odáig a városi életért, sokszor szinte menekülök haza, hogy végre nyitott ablaknál alhassak, és ne az autók zaja és az út pora legyen az, ami beszivárog a szobába. Így amikor Noémi megkért, hogy fotózzam le a panziót (ami a párja családjáé), nagyon megörültem, mert cserébe itt pihenhettünk a múlt hétvégén.

Főleg az emeleti rész nyűgözött le, ahonnan nem csak csodás kilátás nyílik a környékre, de a rengeteg faburkolat, fenyőbútor, és kényelmes, süppedős fotel miatt hihetetlenül otthonos és meghitt a hangulat, főleg esténként. Biliárd-, csocsó- és pókerasztal is van itt, így hát nem lehet unatkozni (Viktor próbált megtanítani biliárdozni, több-kevesebb sikerrel).

A környék csodaszép, a Tiszához vezető ösvény mentén álló öreg, kanyargós törzsű fák szinte mesebeli karaktert adnak a tájnak. Ha pedig sétára indulunk a közelben, szinte biztos, hogy hozzánk csapódik a család három kutyája, akik hihetetlenül szelídek, játékosak, és imádnivalóak - főleg a legkisebb, Szimat! Meg lehet zabálni, olyan, mint egy sunyi, öreg kis róka :)Olvastad már?

2 hozzászólás

  1. Nagyon hálásak vagyunk a meseszép képekért! Nagyon tehetséges vagy, eszméletlenül jól rááll a szemed az érdekes részletekre és nagyon jól átadják a képeid egy-egy hely hangulatát! Kívánom, hogy valóra váljon az álmod és profi fotós légy - minden adottságod megvan hozzá. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép hely. Igen, szeretném én is kivonni kicsit magam a mindennapokból, már pár nap szabinak is örülnék, amit otthon tölthetnék.

    VálaszTörlés

Flickr Images