Tihany, Veszprém, Balatonfüred

Viktorral sok helyen jártunk már együtt, de a Balatont eddig még csak külön-külön láttuk. Az elmúlt hétvégét Veszprémben töltöttük, íg...


Viktorral sok helyen jártunk már együtt, de a Balatont eddig még csak külön-külön láttuk. Az elmúlt hétvégét Veszprémben töltöttük, így végre pótoltuk ezt a mulasztást :) Szerencsére az időjárás is kedvezett nekünk, szinte nem akartam elhinni, hogy már szeptember van!

Arra is rádöbbentett engem ez a hétvége, hogy milyen rémesen keveset utazunk itthon. Tisztában vagyunk vele persze, hogy Magyarországon is rengeteg szép hely van, amit még nem fedeztünk fel, de valahogy a következő külföldi útjainkra gyűjtögetve ez a tény mindig szépen feledésbe merül. Mert azt a 20-30 ezer forintot, amit ilyenkor elvisz az útiköltség, meg egy kis költőpénz kettőnknek, inkább félretesszük, hogy majd később még messzebb is eljuthassunk belőle. Ilyenkor kívánom azt, hogy bárcsak ingyen lenne a benzin! Akkor bizony minden hétvégén kirándulgatnánk itthon is.
Ti voltatok idén a Balatonnál? :)Olvastad már?

3 hozzászólás

  1. Szépek a képek. Állatkertben voltunk legutóbb, tőlünk 1,5 órára van Veszprém, két éve voltunk előtte. Vasárnap meg Reziben, az is alig több, mint egy óra. Pont mondtam férjnek, ha csak oda mennénk, ami két órán belül elérhető, akkor is rengeteg hely van, évekig tudnánk hová kirándulgatni :)

    VálaszTörlés
  2. Csodás képek, imádom nézegetni a fotóidat! :)

    VálaszTörlés

Flickr Images