Életképek

Szinte észrevétlenül nyúltak meg a nappalok és köszöntött be a nyár... Egyik pillanatban még annak örülök, hogy a vastag télikabátomat...


Szinte észrevétlenül nyúltak meg a nappalok és köszöntött be a nyár... Egyik pillanatban még annak örülök, hogy a vastag télikabátomat végre lecserélhetem a tavaszi kabátkámra, a következőben pedig már június van.

Talán csak azért telik ilyen gyorsan az idő, mert mindig van mivel elfoglalnom magam, de mégis van egy olyan érzésem, hogy évről évre egyre hamarabb múlnak el a hónapok, évszakok. Furcsa ezt így két hónappal a 23. születésnapom előtt kimondani, de most kezd bennem tudatosulni, hogy visszafordíthatatlanul felnőtté váltam. Valahogy 20 éves kora előtt az ember nem úgy érzékeli az idő múlását sem, és nem értékeli annyira az olyan mulandó örömöket, mint a nyár beköszönte, vagy a hársfa illata. Nehéz szavakba öntenem a mondanivalómat, de valami olyasmire akarok kilyukadni, hogy rájöttem: az élet bizony telik, egyszer én is meg fogok öregedni, az idei után már megint eggyel kevesebb orgonavirágzást fogok csak látni, és nem érdemes az időmet olyan dolgokra vesztegetnem, melyek nem tesznek boldoggá, vagy frusztrálnak. Ez az egy életem van, és senki nem fog kiállni értem, ha igazságtalanság ér, vagy kiemelni valahonnan, ahol nem érzem jól magam - nekem kell mindezeket megtennem. Tudom, tudom, éretlen vagyok, és nincs túl sok élettapasztalatom még, de most valahogy így tudnám összefoglalni az idő múlásának lényegét. És, hogy ne rohanjanak el nyom nélkül a szép pillanatok, íme néhány fotó az elmúlt másfél hónapról.

Olvastad már?

6 hozzászólás

 1. annyira szép képek, nagyon ügyes vagy! :)

  VálaszTörlés
 2. A vizes macskakő... :O Elképesztő lett az összes, na de az duplán!

  VálaszTörlés
 3. Szia!
  Először is gratulálok az oldaladhoz! Gyönyörűek a képek és az írásaidat is mindig öröm olvasni :)
  Megtetszettek a naplementében készült képeid, így az engedélyedet kérném a lefestéséhez (nem vagyok egy festőművész, de szeretek pingálni :) )
  Természetesen a festmények hátulján feltüntetném, hogy a te képeid alapján készültek.

  Mit szólsz hozzá?

  Üdv: Niki

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Niki! :)

   De aranyos vagy, hogy ezt egyáltalán megkérdezted! Természetesen nyugodtan lefestheted a fotókat, sőt boldog vagyok, hogy kedvet kaptál ehhez! Elég nehéz napon vagyok túl, de jó kedvre derültem így a végére, neked köszönhetően :)

   Törlés
  2. Örülök, hogy jó kedved lett :)

   Köszönöm!

   Niki

   Törlés

Flickr Images