DIY | Nyári koszorú tengerész stílusban

Ha láttátok az átalakított reggeliző tálcáról szóló bejegyzésemet, akkor már biztosan tudjátok, hogy egyszerűen bolondulok a tengerész st...

Ha láttátok az átalakított reggeliző tálcáról szóló bejegyzésemet, akkor már biztosan tudjátok, hogy egyszerűen bolondulok a tengerész stílusú dolgokért. Ha ezzel ti is így vagytok, vagy csak a egyszerűen szeretnétek kicsit feldobni a lakásotokat néhány nyári dekorációval, akkor biztosan tetszeni fog nektek ez a nyári koszorú, amit nagyon egyszerűen össze lehet dobni, és egy csapásra nyaralásváró hangulatba jöttök tőle! :)


szükséges kellékek:

+ hungarocell koszorúalap (papír- és hobbyboltokban kb. 300-400 Ft)
+ fehér és sötétkék maradék fonal (1-1 kisebb gombolyag elég)
+ tengeri csillag (ha nincsen olyan, amit nyaralásról hoztunk, némelyik százforintos boltban is kapható)
+ ragasztó (én Technokolt használtam, az is tökéletesen megteszi)


Az elkészítés annyira egyszerű, hogy akár a gyerekeket is bevonhatjuk: mindössze körbe kell tekergetni a hungarocell koszorút fehér és sötétkék fonallal úgy, hogy a csíkok nagyjából egyforma szélességűek legyenek. Ha körbeértünk, elkötjük a fonalakat. Amennyiben fel is akarjuk akasztani valahová a dekorációnkat, hagyjunk neki egy akasztót! Végül pár csepp Technokollal (vagy ragasztópisztollyal) rögzítjük a tengeri csillag lábait a koszorúra. Fontos, hogy lehetőleg olyan méretű koszorút vásároljunk, amelyet a tengeri csillag éppen "át tud ölelni" :)
Nektek hogy tetszik?
Ti is szeretitek a lakást nyáron hasonló díszekkel dekorálni? :)
Egy kis emlékeztető: már csak 10 napotok van jelentkezni a blogszülinapi NYEREMÉNYJÁTÉKRA! Néhány saját kezűleg készített, egyedi ajándék is került a csomagba - egy nyaklánc, és egy hozzá illő, szalvétatechnikával díszített ékszerdobozka; de ezeken kívül még mást is nyerhettek! Jelentkezni június 25. éjfélig tudtok, a részleteket, és a pontos játékszabályokat pedig a képre kattintva olvashatjátok! :)
Olvastad már?

3 hozzászólás

  1. Nekem nagyon tetszik! Kis egyszerű, de hihetetlenül fel tudja dobni a hangulatot és a berendezést is! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett! Jó ötlet akár más stílusú koszorúhoz is.

    VálaszTörlés

Flickr Images