A legapróbb dolgok | Viktor

A mai napon új rovatot indítok a blogon - a kedvenc blogom ihletett meg ( The Littlest Things , már említettem többször is). Az írója, Sop...

A mai napon új rovatot indítok a blogon - a kedvenc blogom ihletett meg (The Littlest Things, már említettem többször is). Az írója, Sophie hihetetlen egyéniség, az élet minden pillanatát élvezi. Imádom nyomon követni a mindennapjait, folyamatosan inspirál az a hihetetlen derű és életöröm, ami árad a blogjából és a fotóiból! :) Egy szó mint száz, neki is van egy ilyen sorozat a blogján, amely engem is megihletett, így néhány hónapon keresztül közelebbről is megismerhetitek azt a néhány embert, akik a legfontosabbak számomra - kezdve Viktorral, aki már négy éve teszi teljessé az életemet.


Számodra milyen a tökéletes nap?

Reggeli után elmegyek sportolni, délután pedig együtt csinálunk valamilyen közös programot. Este elmegyünk valahová enni egy finomat, azután megnézünk egy filmet, és megiszunk egy-két sört. Együtt alszunk, és másnap együtt ébredünk fel. Átlagosnak és unalmasnak tűnhet, és sokszor telik is így a napunk, de nekem mindegyik tökéletes.

Ha ebben a percben felugorhatnál egy repülőgépre, hová indulnál - és miért?


Ha felugorhatnék egy repülőgépre, először mindenképp érted szaladnék, hogy felvegyelek, és együtt menjünk valahova. Ha én választhatnám ki az úti célt, valószínűleg egy jó meleg helyre, tenger vagy óceán közelébe szeretnék menni. Talán a Karib-szigetek egyike megfelelő választás lenne, mert itt minden adott egy kellemes pihenéshez a szerelmemmel. 


Mi az, ami nélkül nem tudnál élni? 

Azt hiszem, utazás és sport nélkül nehezen tudnám az életemet elképzelni. Ez a két dolog az, ami kikapcsol, és közben nem kell semmi más problémán gondolkodnom.
A legfontosabb tétel a bakancslistádon?

A legfontosabb az, hogy legyen egy családom, és boldog, gondtalan életet éljünk.


Ha lenne egy szupererőd, mi lenne az? 

Ha teleportálhatnék, az nagyon jó lenne. Így gyorsan ott lehetnék bárhol, nyaraláskor nem lenne szükség a hosszú, fárasztó utazásokra, és persze ha távol vagy tőlem, bármikor meg tudnálak látogatni. 

Öt dolog, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?

Függőágy, napernyő, búvárszemüveg, kés és valami tűzgyújtó eszköz.

Mik a legapróbb dolgok, amik boldoggá tesznek?

Elég, ha egy szép, napsütéses napra ébredek, vagy egy rég látott ismerőssel találkozom. De a legboldogabbá az tesz, ha téged is boldognak látlak!


Olvastad már?

7 hozzászólás

 1. aawww.., ez aranyos :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon aranyos :) Látszik, hogy imád téged :)

  VálaszTörlés
 3. Nagy a szerelem :) Teleportálni én is szeretnék!

  VálaszTörlés
 4. Engem meg te inspirálsz többek közt!:) Nagyon jó ez a rovat is!:)

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm a kedves szavakat lányok - Viktor nevében is! :))

  VálaszTörlés

Flickr Images