Every man deserves to see the sunrise

Ha Sartin jártok, kötelező program legalább egyszer megnézni, amint a felkelő nap kiemelkedik az Athos hegy hajnali fényekben fürdő szi...

Ha Sartin jártok, kötelező program legalább egyszer megnézni, amint a felkelő nap kiemelkedik az Athos hegy hajnali fényekben fürdő sziluettje mögül. A napfelkelte előtt fél órával érkeztünk a partra, ekkor az ég már gyönyörű, lilás árnyalatokban pompázott. Csodálatos élmény, röpke tíz perc alatt az összes kedvenc színemet felvonultatja a természet :) 


Viktorral minden évben készítünk egy romantikus, tengerpartos képet, de idén szakítottunk a hagyományokkal, és nem fürdőruhás-csókos szappanoperaposztert készítettünk, hanem kicsit szolidabb, napfelkeltés képet :) A napfelkeltét le is videóztam, bár nem volt könnyű feladat, mert először egy öreg bácsi sétált bele, aki hajnali fürdőt vett. Viktor próbálta neki angolul elmagyarázni, hogy néhány métert menjen arrébb, mert videózunk, de nem nagyon értette, csak mosolygott, és mondogatta, hogy oké, oké. Úgyhogy mi költöztünk kicsit távolabb. 

Ekkor jöttek a kóbor kutyusok. Két éve még csak ketten voltak, és szép nyugodtan nézték velünk a felkelő napot, de most megduplázódott a létszám. Hengergőztek, szaladgáltak, természetesen a kamera előtt. Ezután érkezett egy öreg néni, aki mielőtt csatlakozott volna az öreg bácsihoz, megkergette a kutyusokat. Bravó, bravó. Ennek ellenére, azt hiszem, jól sikerültek a képek, és a videóból is sikerült kivágnom a problémás részeket :) Bár így sem vagyok vele elégedett, mert egyszer meg kellett szakítanom a felvételt, így nincs a két apró rész között átmenet, de jövőre még jobb lesz, ígérem :) 


Nektek hogy tetszenek a képek?  :)Olvastad már?

10 hozzászólás

 1. Szia :) Nagyon jòk a kèpek, meg a video is :) mi 18.àn indulunk Nei Poriba a baràtommal, elsö közös nyaralas külföldön :) annyira varom, a te kèpeidet nézegetve mèg jobban :D remélem sokàig blogolsz még, jò a blogod!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszenek a képek! :) Kellemes pihenést kívánok Nektek, biztosan Nei Pori is csodaszép hely, bár sajnos még nem jártam ott. Köszönöm a kedves szavakat, szép napot! :)

   Törlés
 2. Eszméletlenül gyönyörű képek! Nagyon művészi és romantikus :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon örülök, hogy tetszenek a képek! :)

   Törlés
 3. Nagyon csodás képek!:) Szuper romantikus lehetett:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszenek! :) Sajnos a valóságban kevés romantika volt benne, mert mindketten vagy fel és alá szaladgáltunk, vagy éppen a homokban guggoltunk, hogy elkészítsük a tökéletes fotót :DD

   Törlés
 4. Az ülő kutyus naggyon cuki! És a romantikus napfelkeltés is jól sikerült. :)

  VálaszTörlés
 5. Olyan jól mutattok a pároddal! :)

  VálaszTörlés

Flickr Images