Évfordulós torta

Anyu és apu 21. házassági évfordulójára készítettem ezt a tortát (még decemberben) :) Röviden és tömören: vakondtúrás, fodros-rózsás, Dr...

Anyu és apu 21. házassági évfordulójára készítettem ezt a tortát (még decemberben) :) Röviden és tömören: vakondtúrás, fodros-rózsás, Dr. Oetker cukorgyöngyös. Kicsit időigényes volt a fodrok és a rózsák elkészítése, igazi türelemjáték. A végén már a hajam is égnek állt :D A cukorgyöngyöket egy kevés vajjal ragasztottam fel a tortára.Reményeim szerint hamar vége lesz ennek a vizsgaidőszaknak. Két héten belül szeretném letudni mind a nyolc vizsgámat, úgyhogy szinte egész nap tanulok - bocsássatok meg, amiért alig jut időm a blogra, de január 20-a után igyekszem minél több bejegyzéssel jelentkezni, és természetesen a tortasütést is folytatom majd, teljes gőzzel! :)


Olvastad már?

21 hozzászólás

 1. Gyönyörű lett ez a torta is *-* tökéletes házassági évfordulós ajándék!
  jesszusom, én 6 vizsgát 3 hét alatt tudok le, de az első hét így is teljesen be van sűrítve. Úgyhogy sok sikert ahhoz a 8 vizsgához két hét alatt! :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm *-* A szüleim nagyon örültek neki :)
   Azóta túl vagyok a vizsgákon, már csak egynek várom az eredményét, de köszönöm :D Én is sok sikert és kitartást kívánok Neked még a maradékhoz :)

   Törlés
 2. Ez a torta álomszép, gratulálok, ügyes vagy!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik! :)

   Törlés
 3. Gyönyörű, nagyon nagyon tetszik! :) :) A vizsgákhoz meg sok sikert és kitartást! ;) Nekem szerencsére "csak" 3 maradt januárra, úgyhogy bele sem merek gondolni a 8 vizsgádba... brrr... :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik *-* Szerencsére sikerült átvészelnem a vizsgaidőszakot ideg-összeroppanás nélkül, remélem, neked is jól mentek a vizsgák :)

   Törlés
 4. Gyönyörű lett! Biztos nagyon örültek neki a szüleid! Sok sikert a vizsgákhoz :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :)) Igen, nagyon-nagyon örültek neki! De már sajnos "megszokták" a tortákat :D Eleinte még meg is könnyezték őket, de most már természetes, ha kapnak egyet :D

   Törlés
 5. Csodaszép lett! :) Kéz- és lábtörést a vizsgákhoz! :)

  VálaszTörlés
 6. Válaszok
  1. Örülök, hogy így gondolod, köszönöm! :))

   Törlés
 7. ÓÓÓÓ, de szééééép! :)

  VálaszTörlés
 8. 8 vizsga??? :(
  Bele sem merek gondolni!
  Kitartás! :D
  A torta egyszerűen gyönyörű, várom a többit!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez volt a legnehezebb vizsgaidőszakom eddig, az biztos. De szerencsére túl vagyok rajta (vagyis remélem :D)
   Örülök, hogy tetszik a torta, mostantól újra belevágok a sütögetésbe, remélem ezek után sem fogok csalódást okozni :))

   Törlés
 9. Én is imádok sütni, igazán jó móka:) Ez a torta valami meseszép/persze a többi is szuper./ Szívesen megnéznék egy tortakészítés step-by-step bejegyzést tőled:)

  VálaszTörlés

Flickr Images