KEFALONIA - VIDEÓNAPLÓ

Idén sem térhettem haza a nyaralásról rengeteg apró videó nélkül, mivel a tavalyi, Sartit és környékét bemutató összeállítás is nagyon te...

Idén sem térhettem haza a nyaralásról rengeteg apró videó nélkül, mivel a tavalyi, Sartit és környékét bemutató összeállítás is nagyon tetszett nektek - na meg persze nekem is jólesik visszanézni a nyaralás pillanatait a hideg, téli hónapokban :) Egy dolgot viszont most nagyon bánok: Kefalonia két legszebb városkájáról, Assosról és Fiskardóról egy felvételt sem csináltam, ugyanis annyira elkápráztatott ez a két gyönyörű helyszín, hogy teljesen kiment a fejemből a videózás. Azt hiszem, ezek tipikusan azok a pillanatok voltak, amelyeket át kell élnünk, nem pedig megmutatnunk, mindenesetre sajnálom, hogy nem tudom veletek megosztani azt az élményt, amit csak egy Assos virágos utcácskáin és Fiskardo luxusjachtokkal telezsúfolt kikötőjében tett séta tud nyújtani. Remélem, tetszeni fog nektek ez a kissé hosszúra nyúlt videó, amit máris megnézhettek, ha tovább olvassátok a bejegyzést!


Talán már unjátok a Lana-mániámat, de én már tavaly ilyenkor kiválasztottam, melyik az a két dal, amit az idei videóm aláfestő zenéjeként szeretnék majd használni (beteges?). Egyébként Viktor kedvesen beleegyezett, hogy az egyik kefaloniai roadtrip során a kedvenc Lana-számaimat hallgassuk a kocsiban. On our way, West coast, Off to the races, Lolita... mi pedig csak suhantunk a csodás görög tájakon, miközben kilógattam a kezem az ablakon, és behunyt szemmel élveztem a napsütést. Viszont ha jobban szeretnétek tradicionális görög muzsikát hallgatni a videónapló megtekintése közben, kattintsatok ide, a videómat pedig nyugodtan némítsátok le :)

Olvastad már?

2 hozzászólás

  1. Válaszok
    1. Örülök, hogy így gondolod! :) Kefalonia valóban gyönyörű hely, az egyik legszebb, amit valaha láttam :)

      Törlés

Flickr Images